Managed WordPress Hosting

Managed WordPress-hosting is een hostingdienst waarbij de hostingprovider zich bezighoudt met alle aspecten van het hosten en onderhouden van een WordPress-website. 
Dit omvat taken zoals het instellen en configureren van de server, het installeren en bijwerken van WordPress, het installeren en configureren van plugins en thema's en het verlenen van technische ondersteuning en onderhoud op lange termijn. Met deze volledig beheerde WordPress-hosting neemt de hostingprovider alle technische details voor zijn rekening, zodat website-eigenaren zich kunnen concentreren op het maken en beheren van hun inhoud.

Dit type hosting is vooral handig voor kleine bedrijven en individuen die misschien niet over de technische expertise of middelen beschikken om hun eigen hosting te beheren. Sommige gemeenschappelijke kenmerken van volledig beheerde WordPress-hosting zijn automatische back-ups, beveiligingsmaatregelen om te beschermen tegen hacken en malware en prestatieoptimalisatie om ervoor te zorgen dat de website snel en efficiƫnt laadt. Naast volledig beheerde WordPress-hosting biedt Flymedia ook aanvullende diensten, zoals SEO-basis, websiteontwerp en -ontwikkeling en integratie van e-commerce.

Design en Installatie

Natuurlijk verzorgt Flymedia graag het ontwerp en installatie van uw nieuwe of vernieuwde website. Wij verzorgen alke bewerkingen op uw website (inhoud wijzigen, afbeeldingen vervangen, enzovoort). U stuurt gewoon een ticket en wij nemen het van u over. U hebt geen team meer nodig dat dergelijke taken voor u zal verrichten. Zo bespaart u tijd en geld!